Over Ons

Pagina

Wij zijn een jong enthousiast team die graag het VvE beheer voor u willen verzorgen. Uit eigen ervaring weten wij dat het VvE beheer veel frustraties kan geven, dit willen wij graag oplossen door hetgeen te bieden waar de klant behoefte aan heeft. Onze missie en visie luiden als volgt:

Missie: Almezo ontzorgt appartementseigenaren door goed VvE-beheer.

Visie: Wij streven naar een persoonlijke dienstverlening op deskundige wijze, waarbij de klant blind op ons kan vertrouwen bij het nakomen van afspraken en het beheer van de VvE.

Daarnaast hechten wij veel belang aan de volgende punten bij het beheren van onze VvE’s:

  • Afspraken nakomen: Dit houdt in op tijd en met de juiste informatie/documenten.
  • Helderheid: Inzicht in financiële en administratieve situatie van de VvE
  • Persoonlijk: Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk, de klant ervaart wij er echt voor hem/haar zijn.
  • Deskundig: Verstand hebben van zaken op administratief, juridisch en bouwkundig/facilitair vlak.

Wie schuilen achter de naam Almezo?

Ons team is opgebouwd uit technische en mensgerichte disciplines. Op deze wijze kunnen wij de klant vanuit alle mogelijke aspecten zo goed mogelijk voorzien van gerichte service. Wij zullen ons hieronder voorstellen.

Maarten: Heeft een sterk analytisch vermogen, is erg gedisciplineerd en hij heeft een daadkrachtige en creatieve geest. Hij is helder en duidelijk in zijn communicatie en hij komt zijn afspraken altijd na. Verder heeft hij een achtergrond in technische bedrijfskunde en bouwkunde. Hij heeft werkervaring in zowel woningbouw als utiliteitsbouw. Ook heeft hij zelf in het bestuur gezeten van meerdere VvE’s.

Chantal: Zij is pas afgestudeerd van de opleiding Facility Management, met een minor in de richting van Real Estate. Op dit moment volgt zij ook een specifieke opleiding op het gebied van VvE beheer, waarbij zij een Persoonscertificaat van Beheerders van Vereniging van Eigenaars zal behalen.

We zijn enthousiast en kunnen niet wachten om zo veel mogelijk VvE’s te helpen met onze gezamenlijke kennis, een goede service en een fijne begeleiding.