Meerjaren Onderhoudsplan

Artikel

Ieder gebouw moet worden onderhouden. Het is daarom nodig om een Meerjarenonderhoudsplanning (MJOP) op te stellen om het onderhoud in vast te leggen. Daarnaast is dit gelijk een goed overzicht voor welk onderhoud er wanneer moet worden gespaard door de VvE, en hoeveel geld hiervoor nodig is. Ook scheelt het maken van een MJOP de VvE in onvoorziene kosten.

Verder zal door middel van het plegen van goed onderhoud het pand in een goede staat blijft. Hierdoor zal de waarde van het huis hetzelfde blijven of zelfs stijgen. Dit document moet daarom up to date worden gehouden, waarbij men nieuwe onderhoud moet blijven toevoegen wanneer men dit nodig acht. Zodat er ieder jaar genoeg geld gespaard wordt voor het benodigde onderhoud.

Wij stellen op basis van een gedegen inspectie een meerjaren onderhoudsplan op waarbij rekening wordt gehouden met uw wensen. Waar gewenst voert u zelf het onderhoud uit, waar nodig regelen wij het voor u. Zo ontstaat er voor iedere situatie een optimaal passende mix van diensten.