Communicatie

Artikel

Communiceren is één van de belangrijkste factoren in een organisatie. Misverstanden ontstaan gemakkelijk door slechte communicatie, waardoor er problemen worden veroorzaakt die kunnen worden voorkomen. Dit fenomeen roept verschillende vragen op. Begrijpt u wel echt wat de ander bedoelt? Hoe weet u zeker dat de ander weet wat u bedoelt? Hebt u niet een heel ander beeld van het probleem in uw hoofd?

Slechte communicatie gaat gebaat met negatieve gevoelens zoals frustraties en boosheid. Als dit niet wordt opgelost, zou de gehele samenwerking kapot kunnen lopen.

Als beheerorganisatie zullen wij er alles aan doen om deze negatieve gevoelens te voorkomen, door een open communicatie en een goede service te verlenen. Wij maken gebruik van een administratiesysteem Twinq waarmee er veel helderheid kan worden geschept in administratieve, financiële en technische gegevens van de VvE. Daarnaast verzorgen wij alle correspondentie voor de VvE waar het gaat om de ledenbijdrage, vergaderingen en het uit te voeren onderhoud. Wij zijn altijd bereikbaar voor u en wij houden intensief contact met u.